Skall snart till skolan

Jopp, min buss går snart så jag måste skriva lite snabbt. Jag läste färdigt den 6e Harry Potter boken i går men jag ville inte börja på den 7e för jag vill inte att serien skall ta slut :S

Jag kommer säkert inte hinna börja på den idag heller för efter skolan så skall jag direkt till min dans och efter det så skall jag hem till min kusin som fyller 22 elr 21 jag kmr inte ihåg.
Jaja, här kommer en video med the parselmouths. Låten heter "What kind of name is Hermione?"
Haha, älskar denna låten asså XD

Hooked on Harry Potter

sry guys, men jag är totally hooked på Harry potter!
Lånade 6e boken idag inne i kungsbacka. Vi hade precis spelat på kungsmässan så jag tänkte att då kan jag ju passa på att gå till biblioteket eftersom jag läste ut den 5e igår.
Jag har gjort 2 st Harry Potter ringsignaler för iPhone:
Accio love ringtone
Rons howler
(högerklicka på länken och välj "spara som")
Accio love är en ringsignal med låten som heter Accio love av "Ministry of magic", detta är min absoluta favorit wrock låt med mitt favorit wrock band(!)
Rons howler är från 2a filmen när Ron får ett illvrål från sin mamma efter att han har krachat sin pappas flygande bil in i det piskande pilträdet.
Kommentera om ni vill ha fler ringsignaler av mig. Jag kan göra påde till iPhone och alla andra mobiler. Skriv bara en låt elr nåt så kan jag göra en XD



Vart tog jag vägen?

Sry att jag inte har skrivit på ungefär en vecka men dt har varit så himla stressigt i skolan under denna veckan eftersom vi missade en vecka pga snö. Vi har haft två prov bara denna veckan.
Jag har nyligen börjat bli lite intresserad av art och icke art journaling. Jag började titta på lite videor igår på youtube och kan tipsa om sirensidyllsamanthakira.
Antagligen så får ni en till update om art och ice art journaling imorgon elr i kväll, tjingeling!


RSS 2.0